Pénzbírsággal sújtotta az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a DVTK bírókat kritizáló edzőjét

Megosztás

A Fehérvár elleni mérkőzést követően fakadt ki a piros lapok miatt Szergej Kuznyecov, most a pénztárcájába kell nyúlnia emiatt.

Ahogy arról korábban írtunk, Szergej Kuznyecov vezetőedző meglehetősen feldúltan nyilatkozott a Diósgyőr fehérvári veresége után, elsősorban a kiállításokat sérelmezve.

„A kiállítás előtt helyzeteket dolgoztunk ki, de az ellenfél szerezte a gólokat. Nehéz értékelni higgadtan, mert sok gólhelyzetet alakítottunk ki. A statisztika szerint sokkal több kapura lövésünk volt. Szünetben Gera Dánielt a sárga lapja miatt cseréltem le, mert úgy vettem észre, a játékvezető várja a lehetőséget, hogy piros lapot adhasson. Úgy látszik, ez szokás Fehérváron, hogy az ellenfél két piros lapot kap, ez történt nem régen az MTK-val is” – fogalmazott néhány hete Kuznyecov.

Ahogy az várható volt, a nyilatkozat nem maradt következmények nélkül. A csakfoci.hu beszámolója szerint az MLSZ Felügyelői Bizottsága megbüntette az edzőt: a FEB a szakembert a játékvezetők működésével kapcsolatosan adott nyilatkozatáért pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A Boon.hu értesülései szerint egyébként ez a pénzbírság egész konkrétan 200 ezer forintot jelent.

A DVTK a következő mérkőzését szombaton játssza a Mezőkövesd ellen.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek